Kernesalat
Kernesalat
20-25 minutter
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Ingredienser
200 g kerne (Sort byg, purpurhvede eller lign)
300 gr blande bønner
200 gr mixtomater
3 forårsløg
200 g feta
2 gode æbler
1 zittauer løg
1 håndfuld frisk bredbladet persille eller andre krydderurter
Dressing af: Olie, vineddike, citron, rørsukker, hvidløg, evt sennep eller hvad man kan li.
Sådan gør du
TILBEREDNING
20-25 minutter
Kernerne koges til de er mører. Evt i lidt bollion.
Løg skæres i ultra tynde både.
Feta plukkes i mindre mundrette stykker.
Æbler skæres i mindre stykker og tomater halvveres.
Det hele blandes sammen og smages til med dressing.